Инж. Ивайло Башалов е новият изпълнителен директор на Пристанищен комплекс Русе“ ЕАД. Това става ясно от

...
</TD
>Инж. Ивайло Башалов е новият изпълнителен директор на Пристанищен комплекс Русе“ ЕАД. Това става ясно от
Коментари Харесай

Пристанищен комплекс Русе с нов директор

Инж. Ивайло Башалов е новият изпълнителен директор на " Пристанищен комплекс Русе “ ЕАД. Това излиза наяве от прессъобщение на регионалната администрация за инспекцията на регионалния шеф Драгомир Драганов на фериботния терминал в Русе. Новите условия са вписани в Търговския указател на 17 май, а решението е взето на 9 май, предава РусеМедиа.

Инж. Ивайло Башалов, който до момента беше зам.-директор експлоатация в " Пристанищен комплекс Русе “, поема поста от Петър Драгошинов, който излиза в пенсия. Башалов участва в конкурса за избор на членове на Съвета на директорите на " Пристанищен комплекс Русе “ ЕАД, разгласен от Министерството на превоза и известията.

След привършване на конкурса в Съвета на директорите влизат двама представители на страната и един самостоятелен член. Това са Ивайло Башалов и Калоян Николаев, доскорошен шеф бранш в Пристанищния комплекс, които са от страна на страната, и Венетка Серафимова като самостоятелен представител.

Венетка Серафимова е определена за ръководител на Съвета на директорите, а Калоян Николаев за зам.-председател. Новото тричленно управление е с мандат от 3 години.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР